De Ronde van Limburg Cycling Tour

Fietsparadijslijke toertocht i.s.m Landal Mooi Zutendaal en Bioracer

ZATERDAG 9 JUNI 2018

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de Ronde van Limburg Cycling Tour kan hier online, klik hier, of ter plaatse. Om je voorinschrijving te voltooien volg je stap voor stap de instructies via de inschrijfmodule. Na online inschrijving en betaling ontvang je een bevestiging in je mailbox. Print de e-mail uit en breng  mee naar de inschrijvingsbalie in het Narvik Grand Café van Mooi Zutendaal waarna je je startbewijs etc  … ontvangt. De 250 eerste inschrijvers ontvangen een goodiebag t.w.v. 25 euro. Elke voorinschrijver ontvangt een gevulde drinkbus bij de start. Inschrijven kan van 7.45h tot 11h voor de 90 km en van 7.45h tot 10h voor de 125 km. Voor de familietocht van 25 km is dat tussen 9h en 11h.

START & AANKOMST

Starten kan vanaf 8h voor 90 km en 125 km. Vanaf 9h voor de familietocht van 25 km. Volg hiervoor de “START” borden vanaf  het Narvik Grand Café. De aankomst is op dezelfde locatie dan de start en zal tot 17h open blijven. Aan het Narvik Grand Café is er een bewaakte fietsenstalling waar, weliswaar op eigen risico, je fiets kan gestald worden. Hier kan me nog gezellig nagenieten bij een hapje, pastabuffet o.d, en een drankje!

PARKING

De parking bevindt zich op het Landal Mooi Zutendaal domein en naast de Gijzenveldstraat te Zutendaal. Volg hiervoor de signalisatie.

KLEEDKAMERS & DOUCHES

Op het Landal Mooi Zutendaal domein zijn er kleedkamers, doucheruimtes en toiletten voorzien. Hiervan kan door elke RVLCT deelnemer gratis gebruik gemaakt worden. Bij omkleden voor de start best geen persoonlijke spullen in deze ruimtes achterlaten zodat ontvreemding vermeden kan worden. De organisatie kan daarom ook niet verantwoordelijke gesteld worden voor het kwijtraken van persoonlijke dingen.

SECURITY FIRST

Voor elke RVLCT deelnemer is een fietsverzekering verplicht, ofwel via aansluiting bij een federatie (Cycling Vlaanderen, VWB, …) of via een dagverzekering die bij de inschrijvingsprijs automatisch inbegrepen is. Helm dragen en zich aan de wegcode houden is eveneens verplicht en strikt op te volgen. Dus de RVLCT deelnemers hebben daar waar zich dat voordoet GEEN VOORRANG op andere weggebruikers. Onderweg is elke deelnemer een gewone weggebruiker en geen begeleide wielrenner dus gedraag je dan ook niet zo. Er wordt zo goed mogelijk voor gevaarlijke punten gewaarschuwd. Dit door signalisatie, door een seingever of beiden. Gelieve dit dan ook strikt op te volgen. De RVLCT is geen koers of granfondo maar een gemoedelijke wielertoeristentocht zonder competitiegehalte of tijdsopnames. Op de gemiddelde snelheid van de deelnemers is er weliswaar geen beperking! J De organisatie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen.

TECHNISCHE EN MEDISCHE ASSISTENTIE

Tijdens de Ronde van Limburg Cycling Tour wordt er aan de start en aankomst technische en medische assistentie voorzien. Bij pechgevallen onderweg wordt er bij de start een noodnummer meegegeven. Voor ongevallen met lichamelijke schade onmiddellijk het noodnummer 112 bellen.

BEVOORRADING

Tijdens de RVLCT worden er twee bevoorradingsposten voorzien. De eerste in Tongeren, Pliniusbron zwembad en tweede in Borgloon, De Kapelanij. Deelnemers aan de 125 km kunnen van beide posten gebruik maken. De deelnemers aan de 90 km moeten een keuze maken tussen post één of twee. Voor iedere deelnemer wordt er telkens water en sanitair voorzien.

VERBLIJFPLAATS

Voor deelnemers die voor en/of na de Ronde van Limburg Cycling Tour op villapark Mooi Zutendaal willen overnachten om bvb s’anderendaags de Geberit Ronde van Limburg wielerwedstrijd te beleven biedt Landal Mooi Zutendaal de perfecte verblijfs accommodatie. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden van het park.

PASTABUFFET

Na de Ronde van Limburg Cycling Tour van een heerlijk pastabuffet genieten, dat kan! Reeds van bij de online inschrijving kan hiervoor aan een democratische prijs van 10 euro, klik hier, of ter plaatse in het Narvik Grand Café voor gekozen worden. Keuze uit verschillende koolhydraatrijke pastas en lekkere sauzen met alles er op en er aan! Daarbij nog een passend drankje en de voldoening is compleet.  

REGLEMENT

Om alles goed te laten verlopen en te zorgen dat iedereen weet waaraan zij/hij aan toe is heeft elke deelnemer zich aan bepaalde regels te houden die je hier weldra kan downloaden.