Vaillant

Vaillant is in België de absolute marktleider in verwarmingstechnologie (condensatieketels, zonne-energie en warmtepompen). Dat is niet anders in Limburg waar we sinds lang zeer trouwe en bekwame installateurs partners hebben.  We zijn voor het derde jaar op rij hoofdsponsor van de Vaillant Ronde van Limburg.   Wielrennen is net zoals voetbal zeer populair bij onze klanten.  Zo zijn we in het voetbal ondermeer partner van AA Gent en Cercle Brugge.

De Ronde van Limburg is voor ons een prachtig evenement. Het geeft ons de mogelijkheid onze klanten installateurs een incentive te bezorgen en te belonen voor hun getrouwheid onder de vorm van een prachtig vip-arrangement, terwijl we eveneens naar de eindklant / gebruiker kunnen genieten van een grote visibiliteit. Dit laatste is niet alleen op de dag van de wedstrijd maar ook in diverse media voorafgaand aan de wedstrijd.

We beschikken zo op de dag van de wedstrijd over een honderdtal vip-arrangementen.  De Ronde van Limburg is voor ons de perfecte mix van vip-hospitality en maximale visibiliteit in Limburg.

Jaga

Al meer dan 50 jaar produceren we bij Jaga de meest efficiënte, mooie en ecologisch verantwoorde radiatoren. Bij Jaga willen we de impact van onze producten op de natuur continu verminderen met een succesvol resultaat tot gevolg: we hebben ‘s werelds zuinigste radiator kunnen ontwikkelen! Bij dit Belgische familiebedrijf kan iedereen terecht met vragen rond verwarming, koeling en ventilatie.

Zowel Jaga als de verschillende wielerploegen zetten zich continu in om steeds efficiënter te werken en zo steeds betere prestaties te kunnen neerzetten. Beide brengen we mensen samen en zorgen we dat we iets moois aan de man kunnen brengen, met respect voor mens en omgeving. De wielersport is iets tijdloos, net zoals het design van onze radiatoren. Ook het continu innoveren door lichtere en duurzamere materialen te gebruiken, zorgt bij de wielersport voor snelle prestaties en bij Jaga voor supersnel opwarmen van uw woning.

Landal

Aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen, midden in de bossen, vindt u Landal Mooi  Zutendaal. Ons vakantiepark beschikt over luxueuze vrijstaande villa’s, bungalows, chalets en een grote diversiteit aan faciliteiten zoals een restaurant, zwembad en supermarkt. Tevens bieden wij diverse arrangementen om geheel ontspannen de vakantie te beleven. Als Limburgers zijn wij ontzettend trots op ‘De Vaillant Ronde van Limburg’. Het geeft onze gasten de mogelijkheid om te kunnen genieten van één van ‘s werelds mooiste sporten en dat in onze achtertuin.

Onze luxueuze vrijstaande villa’s zijn niet alleen geschikt voor onze gasten maar ook voor wielerploegen, zodat zij zich in luxe en volledige privacy kunnen voorbereiden op de wedstrijd. Op Landal Mooi Zutendaal komen de wielrenners niets te kort en zullen wij er alles aan doen om hen te faciliteren waar wij kunnen.

Wanneer gasten er zelf op uit willen trekken met een fiets, dan stellen wij degelijke fietsen te huur zowel fietsen met kinderzitjes als elektrische fietsen en mountainbikes, ons aanbod is divers. Met fietsknooppunten in alle Vlaamse provincies, bepaalt men zelf de route door onze prachtige en rustgevende omgeving.

GASTSTAD

RONDEDORP

De gezellige straatjes, groene plekjes, eeuwenoude omwalling... Tongeren ademt en leeft geschiedenis. De oudste stad van België  is dan ook de geknipte gaststad voor de oudste wielerwedstrijd van Limburg. Met start op de Grote Markt en aankomst op de Eeuwfeestwal leeft 'De Vaillant Ronde van Limburg' -na enkele jaren inactiviteit- al voor de zesde keer op in Tongeren.

'De parel van Haspengouw', die slogan kreeg Borgloon niet voor niets. De stad ligt in het hart van de grootste fruitstreek van West-Europa en is een paradijs voor wie graag geniet van wat de natuur voortbrengt. Ook 'De Vaillant Ronde van Limburg' doorkruist de wegen door het prachtige landschap. In 2017 is Borgloon het 'Rondedorp'. Met een dubbele passage is Borgloon één van de hotspots.