Volg de wedstrijd zondag live!

Wil je de wedstrijd zondag live op de eerste rij volgen? Dat kan! Volg alles via onze liveticker op onze website van start tot finish en vanaf 15u met livebeelden en commentaar via de HBVL Livestream. De commentaar wordt voorzien door het jonge Limburgse talent Thomas Sneyers.

Hij is op en top gepassioneerd door het veldrijden en de koers. Vorige zomer vormde hij samen met levende legende Kees Maas het speakersduo op de Grote Prijs Jef Scherens in hartje Leuven. Afgelopen veldritwinter becommentarieerde hij de volledige reeks van de Hansgrohe Supeprestige, de wereldbekermanche in Heusden-Zolders en enkele manches van de Soudal Classics. Hij schopte het zelf tot in Amerika waar hij met de Charm City Cyclocross één van de belangrijkste Amerikaanse veldritten van commentaar voorzag. Thomas presenteerde eerder ook al onze lanceringsavond en zal zondag dus uw stem van de koers worden.