De ronde start bij Intermezzo en De Lido

Met meer dan duizend VIP’s verspreid over de locaties in Alden Biesen, Tongeren en Borgloon wordt ‘De Vaillant Ronde van Limburg’ op dat vlak alvast een schot in de roos. Voor driehonderd van hen begint de dag al vroeg, want voor ze ‘op ronde’ trekken, krijgen ze een warm welkom op de Grote Markt.

In hartje van Tongeren, en dus ook van ‘De Vaillant Ronde van Limburg’, vindt u een klein stukje Italië. Trendy eetcafé Intermezzo met zicht op het startpodium en de start verwent onze VIP’s ‘s morgens.

Niet alleen daar kunnen onze genodigden terecht, ook Brasserie De Lido zet de deuren open. Het herenhuis in Maasstijl dat jarenlang dienst deed als hotel ‘De Pelikaen en Ganze’, is de ideale historische plek om de VIP’s te laten proeven van de grootste koers van Limburg.