Amaury Capiot aan de slag in eigen gouw

“Doorstoten naar een WorldTour-ploeg”,  met die terecht ambitieuze woorden begon Amaury Capiot in januari aan zijn wegseizoen. Na hardnekkige problemen met zijn knie eind februari, is de Lanakenaar weer volledig op schema om zijn grote doel van dit jaar te verwezenlijken.

Opvallen in een grote wedstrijd is daarvoor essentieel en laat ‘De Vaillant Ronde van Limburg’ van aanstaande zondag nu net tot dat rijtje van grotere wedstrijden behoren. Capiot heeft dan ook de unieke kans om met zijn ploeg Sport Vlaanderen – Baloise te schitteren voor eigen publiek. Samen met zijn ploegmaten Aimé De Gendt, Lindsay De Vylder, Ruben Pols, Jarl Salomein, Stijn Steels, Dries Van Gestel en Jens Wallays gaat hij op zoek naar eeuwige roem op de Eeuwfeestwal in Tongeren.

Ontdek de line-up van alle ploegen op de voorlopige deelnemerslijst