Team nummer 21!

Dat de organisatie nog met enkele extra teams in gesprek is, hoorde u al tijdens de lanceringsavond. Nu kunnen we ook de eerste naam uit de doeken doen. Op zondag 11 juni 2017 zal Équipe cycliste Armée de Terre als eenentwintigste team aan de start verschijnen van ‘De Vaillant Ronde van Limburg’ op de Grote Markt van Tongeren.

Équipe cycliste Armée de Terre, het wielerteam van de Franse landmacht, stond ook vorig jaar aan de start van de koers in het zuiden van Limburg. Dit jaar wist de ploeg onder andere al met Damien Gaudin de Tro Bro Leon te winnen. Hij kwam deze winter over van AG2R La Mondiale. Benjamin Thomas won op zijn beurt afgelopen week ook nog de derde etappe van de Vierdaagse van Duinkerke. Of het team met deze sterke renners afzakt naar ‘De Vaillant Ronde van Limburg’ ontdekt u later.

 Foto – Matailde L’Azou (Facebook – Aemée de Terre)